Billetter & fodboldrejser til

Liverpool

Oplev Liverpool live! Nedenfor kan du sende en anmodning på en fodboldrejse til Liverpool. Start med at klikke på en kamp, og derefter vælge hvad der skal medtages i din anmodning. Denne anmodning er ikke bindende, og vil blive sendt til de store velrenommerede sportsbureauer. På denne måde kan du spare tid og kan lettere sammenligne alternativer fra de forskellige rejsearrangørerne. Du kan vælge at sende anmodning om pakkerejser med eller uden flygrejse, eller blot kampbilletter. Læs mere på Liverpool's officielle hjemmeside.

Fodboldrejser til

Liverpool

Hjemmehold:

Aston Villa

Udehold:

Liverpool


Dato:
2019-11-02 (lørdag)
Liga:
Premier League
Stadion:
Villa Park
By:
Birmingham

Vælg hvad der skal medtages i din anmodning på fodboldrejse
  Afgangssted

  Hotelklasse
Jeg ønsker et hotel nær:

  Kampbillet


  Din information
* Påkrævede felter

Din anmodning er ikke bindende.
  Hotelklasse
Jeg ønsker et hotel nær:

  Kampbillet


  Din information
* Påkrævede felter

Din anmodning er ikke bindende.