Billetter & fodboldrejser til

Manchester United

Oplev Manchester United live! Nedenfor kan du sende en anmodning på en fodboldrejse til Manchester United. Start med at klikke på en kamp, og derefter vælge hvad der skal medtages i din anmodning. Denne anmodning er ikke bindende, og vil blive sendt til de store velrenommerede sportsbureauer. På denne måde kan du spare tid og kan lettere sammenligne alternativer fra de forskellige rejsearrangørerne. Du kan vælge at sende anmodning om pakkerejser med eller uden flygrejse, eller blot kampbilletter. Læs mere på Manchester United's officielle hjemmeside.

Fodboldrejser til

Manchester United

Hjemmehold:

Manchester United

Udehold:

Sheffield


Dato:
2021-01-26 (tirsdag)
Liga:
Premier League
Stadion:
Old Trafford
By:
Manchester

Vælg hvad der skal medtages i din anmodning på fodboldrejse
  Afgangssted

  Hotelklasse
Jeg ønsker et hotel nær:

  Kampbillet


  Din information
* Påkrævede felter

Din anmodning er ikke bindende.
  Hotelklasse
Jeg ønsker et hotel nær:

  Kampbillet


  Din information
* Påkrævede felter

Din anmodning er ikke bindende.